Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ!


ΕΠΟ: Να χυθεί άπλετο φως


Η ομοσπονδία τοποθετήθηκε με ανακοίνωση για τα τελευταία γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τις καταγγελίες του Αλέξη Κούγια.
"Πάγια θέση της Ε.Π.Ο. είναι να χυθεί άπλετο φως σε κάθε περίπτωση που σχετίζεται με παράνομες δραστηριότητες. Αναμένουμε να παραλάβουμε το συντομότερο δυνατόν το υλικό που κατατέθηκε σήμερα στην τακτική δικαιοσύνη, το οποίο θα διαβιβαστεί στον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα της ΕΠΟ για τις απαιτούμενες, εκ μέρους του, ενέργειες. Αυτή είναι η ορθή διαδικασία την οποία η Ομοσπονδία είναι υποχρεωμένη να τηρήσει και όχι να ακολουθήσει τη διακίνηση πληροφοριών, που δεν συνοδεύονται από ουσιαστικά και επίσημα στοιχεία. 

Η Ομοσπονδία θα συνεχίσει να παράσχει τη μέγιστη διευκόλυνση στο έργο της δικαιοσύνης, όπως έπραξε πρόσφατα στην υπόθεση των φερόμενων ως ύποπτων αγώνων, και δεν θα πάψει να χρησιμοποιεί όλα τα όπλα της και να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά της διαφθοράς. Σύμμαχοί μας σε αυτόν τον πόλεμο είναι όλοι όσοι συντάσσονται με την αδιαπραγμάτευτη αρχή μας για ένα καθαρό ποδόσφαιρο".
Newsit.gr