Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ

Πρωταθλητής δια χειρός Καλόπουλου !


Σε ένα ματς που έγιναν απίστευτα πράγματα ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-1 τον Παναθηναϊκό γυρνώντας το Ελληνικό Ποδόσφαιρο αρκετά χρόνια πίσω,και  σε εποχές άλλες 
Δυστυχώς όμως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στο συγκεκριμένο γήπεδο,  ένας ανίκανος διαιτητής που δεν έπρεπε ούτε τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα να σφυρίζει, επικίνδυνος , επέτρεψε το απόλυτο χάος,τον Τάσο Μητρόπουλος να αρπάζει τον Λέτο από την φανέλα στον αγωνιστικό χώρο, τον προπονητή των γηπεδούχων να δίνει την άδεια στους φίλαθλους ,να σταματήσουν την ρίψη κροτίδων  και βεγγαλικών,μέσω του εκφωνητή του γηπέδου από τα μεγάφωνα του γηπέδου,αφού από τα βεγγαλικά η ατμοσφαίρα ήταν  αποπνικτική και επικίνδυνη , κανείς δεν μπορούσε να δει στο μισό μέτρο, οι κροτίδες έπεφταν σωρηδόν στο κάθε κόρνερ που εκτελούσε παίκτης του Παναθηναϊκού και ιδιαίτερα ο Λετο ,καθώς και στη εστία του Τζόρβα, και ο ίδιος να παρακολουθεί αμήχανα,αφού έπρεπε να είχε διακόψει τον αγώνα και να στείλει τις ομάδες στα αποδυτήρια.
Ο φόβος όμως του συγκεκριμένου διαιτητή κ Καλοπουλου ήταν αυτός που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα αλλά και η αβάντα Μαρινάκη που πήγε να τα κάνει λίμπα στην ΕΠΟ και ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής αφού ακύρωσε κανονικό γκολ του Κατσουράνη στο 1-1 ενώ πιο πριν δεν έδωσε κανονικό πέναλτι σε χέρι του Τοροσίδη υπέρ του Παναθηναϊκού.
Στην εκπνοή του αγώνα ο Ολυμπιακός έκανε το 2-1 με τον τον Τζιμπούρ και τον Πάντελιτς να είναι σε θέση Οφ Σάιντ και να επηρεάζει την φάση
Στο τέλος του αγώνα έγιναν σοβαρά επεισόδια αφού χτυπήθηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στην φυσούνα, Σισέ Λέτο ,Nινη και Καραγκούνη ,από ανθρώπους του Ολυμπιακού που φόραγαν Κόκκινα μπουφάν Ολυμπιακού.

Λίγα λεπτά πριν λήξει ο αγώνας, πολλοί φίλοι των "ερυθρολεύκων" βρίσκονταν πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες, προκειμένου να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν τη νίκη της ομάδας τους και... όχι μόνο.


Με το τελευταίο σφύριγμα του Καλόπουλου, πολλοί από αυτούς έκαναν ντου προς παίκτες του Παναθηναϊκού και άρχισαν να τους χτυπούν ανελέητα.Οι παίκτες που δέχθηκαν επίθεση ήταν οι Σιμάο, Σισέ, Καντέ, Τζόρβας, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Νίνης, που προσπαθούσαν να αμυνθούν αλλά μάταια.

Μάλιστα, οι Γκοβού και Τζόρβας, στην προσπάθειά τους να σώσουν τον Σισέ, που αντιμετώπιζε το μεγαλύτερο πρόβλημα, αφού φαίνεται πως τον είχαν... άχτι οι οπαδοί του Ολυμπιακού, μπλέχτηκαν σε πραγματική "μάχη".



                                                ΟΙ  ΔΗΛΩΣΕΙΣ


ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ    ΠΡΟΣ ΣΙΣΕ
  ΝΕΧΤ ΥΕΑR
  SISE   ΠΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ               
 ΦΕΥΓΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .NA TO ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΣ
ΜΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΙΝ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΩ 
ΓΟΝΤΙΚΑΣ
 ΑΛΛΟΊΩΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΌΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ 
 2-1 ΑΝΤΙ 5-1
                                                   ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
                                               NIKOLA SOURIS  
ΜΠΡΑΒΟ  ΣΑΣ κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΕΙΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΛΗΘIΝΟΣ  ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ  
                                 Nα σας χαιρόμαστε! ! !
                                                                                                                        Nikola Souris
                                                                                                                                                                FOTO SPORT24