Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΑΒΟΥΛΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ !

«Κακώς συμβούλευσαν κάποιοι τον Κ. Καραμανλή να πάει σε εκλογές πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες... ποιοί είχαν την πρωτοβουλία και εγκλώβισαν τον Κ. Καραμανλή».

Εν αθροία χθες στην εκπομπή του Γ. Πρετεντέρη ο Π. Παναγιωτόπουλος ξεσπάθωσε κατά «κάποιων» που εγκλώβισαν τον πρωθυπουργό τότε Κ. 
Καραμανλή και ούτε λίγο ούτε πολύ τον έσυραν σε εκλογές.Όφειλε η κυβέρνηση να πάρει μέτρα τότε και να μην πάει σε εκλογές» προσέθεσε ο κ. Π. Παναγιωτόπουλος ο οποίος κατά τα λοιπά χαρακτήρισε τον Κ. Καραμανλή «πατριώτη και σημαντικό πολιτικό.


Οι ρομαντικοί προτιμούν τον... Τιτανικό.

Η σκηνή στην πλώρη του πλοίου ψηφίστηκε ως η πιο ρομαντική

Οι ρομαντικοί προτιμούν τον... ΤιτανικόΑξέχαστη έχει μείνει στις ευαίσθητες ψυχές η σκηνή του «Τιτανικού», που ο Leonardo Di Caprio κρατά τα χέρια της Kate Winslet και εκείνη νοιώθει ότι πετά.

Σύμφωνα με ψηφοφορία που έγινε πρόσφατα στην Ιταλία η συγκεκριμένη σκηνή είναι η πιο ρομαντική σκηνή σε ταινία, ενώ δεύτερη στις προτιμήσεις των Ιταλών ήταν η σκηνή του «Love Actually» με την πρόταση γάμου σε γραμμένη σε χαρτιά...

Εμπόλεμη ζώνη η Κερατέα

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τα πρωτοφανή επεισόδια

Εμπόλεμη ζώνη η ΚερατέαΣεληνιακό τοπίο θυμίζει σήμερα η κεντρική πλατεία της Κερατέας, εκεί όπου χθες σημειώθηκαν σοβαρά 
επεισόδια μεταξύ κατοίκων και ανδρών της αστυνομίας με τραυματισμούς αλλά και εφόδους των αρχών σε τέσσερα σπίτια. 

Οι πέντε συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για συμμετοχή στα επεισόδια. 

Έγιναν επίσης τρεις προσαγωγές. 

λίγο μετά τις 11 το βράδυ ομάδα νεαρών επιτέθηκε στο Τμήμα Τροχαίας Κερατέας πετώντας βόμβες μολότοφ και πέτρες, με αποτέλεσμα να σπάσουν τρία τζάμια της εισόδου.

Οι συγκρούσεις με τα ΜΑΤ, που σε αρκετές περιπτώσεις έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων μέσα στον οικισμό της Κερατέας, συνεχίστηκαν μέχρι τη μία τα μεσάνυχτα.
NEWSBEAST.GR

ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΑΝΚΕΡ !


   Πειρατές κατέλαβαν Eλληνικό τάνκερ...

Σούπερ τάνκερ με ελληνική σημαία κατελήφθη δυτικά του Ομάν. Επτά Έλληνες στο πλήρωμα. Στο Κολωνάκι η έδρα της εταιρίας. Η επικοινωνία με το πλοίο έχει διακοπεί.

Ελληνόκτητο φορτηγό πλοίο με 25 άτομα πλήρωμα, από τους οποίους οι επτά είναι Έλληνες κατέλαβαν πειρατές σε απόσταση περίπου 400 μιλίων νοτιοανατολικά του Ομάν.
Οι Έλληνες είναι ο Πλοίαρχος, ο Α' και Β' μηχανικός, ο δόκιμος, ο ναύκληρος, ο ναύτης και ο ναυτόπαις. Στο πλοίο βρίσκονται 17 Φιλιππινέζοι και ένας Γεωργιανός.
Το σούπερ τάνκερ που ονομάζεται "Ειρήνη"  με σημαία Ελλάδας, ήταν φορτωμένο με 266 τόνους αργού πετρελαίου.
Το πλοίο είχε προορισμό τις αμερικανικές ακτές του κόλπου του Μεξικού και είχε αναχωρήσει από το Κουβέιτ. Έχει μήκος 333 μέτρα και πλάτος 60 και μπορεί να μεταφέρει μέχρι δύο εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου. Το Very Large Crude Carrier Irene SL ανήκει στη NS Lemos & Co και είχε ναυλωθεί από την Kuwait Petroleum Corp.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλοιοκτήτρια εταιρία έχει έδρα το Κολωνάκι, ενώ έχει ήδη ανακοινώσει ότι η επικοινωνία με το πλοίο έχει διακοπεί.
«Το πλοίο δέχτηκε επίθεση από ενόπλους σήμερα το πρωί», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο πρακτορείο Reuters. «Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επικοινωνία με το σκάφος», συμπλήρωσε.
Η τελευταία φορά που είδε κάποιος το VLCC ήταν στα ανοιχτά των ακτών του Ομάν, σύμφωνα με έμπορο που εδρεύει στην Ασία, ενώ το πλοίο έχει σταματήσει κάθε επικοινωνία.
news247.gr