Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΜΩΡΟ ΜΕ 26 ΔΑΚΤΥΛΑ !


ΔΕΙΤΕ:Καταρρίπτει το παγκόσμιο ρεκόρ

Μωρό με 26 δάκτυλαΈνα μωρό ενός έτους από την Κίνα, έθεσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ ως ο άνθρωπος με τα περισσότερα άκρα! 

Ο λόγος για την μικρή Lei Yadi Min, που γεννήθηκε με 14 δάκτυλα ποδιών και 12 δάκτυλα χεριών. 

Η οικογένεια της περιμένει την επίσημη αναγνώριση του ρεκόρ από την επιτροπή Guinness, αφού το μέχρι τώρα ρεκόρ κρατούν δύο παιδιά από την Ινδία με 25 δάκτυλα το κάθε ένα.

Η μικρή Lei πάσχει από μια πάθηση που συμβαίνει σε μία ανά 500 γεννήσεις νεογνών, όπου τα «επιπλέον» άκρα δεν λειτουργούν όπως τα υπόλοιπα.
Ψαράς βοήθησε καρχαρία να γεννήσει

Η μάνα πέθανε, αλλά δύο μικρά γεννήθηκαν

Ψαράς βοήθησε καρχαρία να γεννήσει
Ένας 40χρονος ψαράς από την Κροατία υποδύθηκε για λίγο το μαιευτήρα, καθώς η συνάντησή του με έναν θηλυκό καρχαρία, τον ανάγκασε να αφήσει στην άκρη το φόβο του και να βοηθήσει το ψάρι στη διαδικασία του τοκετού.

Ο Ρόμπερτ Βούλιτς βρισκόταν με τη βάρκα του κοντά στο νησί Παλαγκρούζα, όταν αντιλήφθηκε ότι στα δίχτυα του είχε πιάσει τον θηλυκό καρχαρία, ο οποίος πάλευε για να ξεφύγει.

Όμως, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Βούλιτς στην εφημερίδα «24 Sata», ο καρχαρίας έχασε τις δυνάμεις του και στη συνέχεια τη μάχη με το θάνατο.

Ο κ. Βούλιτς παρατήρησε πως ο θηλυκός καρχαρίας μάλλον κυοφορούσε και έτσι προσπάθησε να βοηθήσει τα μικρά. Έτσι  έπειτα από επίμονη προσπάθεια κατάφερε να σώσει δύο από τους συνολικά έξι μικρούς καρχαρίες και μάλιστα, οι φίλοι του, που βρίσκονταν μαζί του στη βάρκα, βιντεοσκόπησαν το περιστατικό.

Ο κ. Βούλιτς δήλωσε πανευτυχής, διότι, όπως σημείωσε, κατάφερε να σώσει έστω και δύο μικρούς καρχαρίες και να τους δει να κολυμπούν στα νερά της Αδριατικής.

Newsbeast.gr

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΚΙΚΑ

      ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ...
gikasΜε αφορμή τις νέες αποκαλύψεις για τις μίζες των υποβρυχίων και τη ροή του μαύρου χρήματος, θέμα με το οποίο ασχολείται εκτενώς ο αθηναϊκός τύπος τις τελευταίες ημέρες, ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ. Στέφανος Σωτ. Γκίκας, ερωτηθείς από δημοσιογράφους του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΛΤΕΡ, την Κυριακή 13/2/2011 έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Τα όσα απίστευτα αποκαλύπτονται για μίζες ύψους 55 εκατ. ευρώ, που δόθηκαν για την αγορά των 4 γερμανικών υποβρυχίων την περίοδο 2000-2003, προκαλούν αγανάκτηση και θυμό στους Έλληνες πολίτες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Εισαγγελία του Μονάχου, αλλά και από τα πολλά δημοσιεύματα, γερμανικές εταιρείες είχαν σχηματίσει συγκεκριμένο μηχανισμό για τον σχεδιασμό και την εκτέλεση δωροδοκίας δεκάδων ανώτερων Ελλήνων αξιωματούχων, προκειμένου να αποσπάσουν τις «χρυσοφόρες» συμβάσεις για την κατασκευή των 4 νέων υποβρυχίων αλλά και τη συντήρηση των παλαιότερων.  Συμβάσεις τις οποίες και απέσπασαν.
 Όλες αυτές οι καταιγιστικές αποκαλύψεις, εκθέτουν ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ της περιόδου εκείνης, πολλά μέλη της οποίας είναι και σήμερα σημαίνοντες υπουργοί, όπως βεβαίως και ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου που τότε ήταν υπουργός Εξωτερικών και συμμετείχε στο ΚΥΣΕΑ.

Περιμένουμε να γίνει έρευνα σε βάθος, σε όλα τα επίπεδα, να ανοιχτούν λογαριασμοί, να ερευνηθούν «Πόθεν Έσχες», ώστε να αποκαλυφθούν οι ένοχοι, οι επίορκοι και να αποδοθούν ευθύνες.

Ο Ελληνικός λαός έχει το δικαίωμα να μάθει την αλήθεια.».
στις 9:58 π.μ. Αναρτήθηκε από ΦΩΝΤΑΣ ΠΟΥΛΗΣ

ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ


Με επιστολή της ενημέρωσε η Άντζελα Γκερέκου για τις ενέργειές της
Σπύρος ΣπύρουΣυνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών, Δημήτρη Ρέππα, με στόχο να διεκδικήσουν την άμεση δημοπράτηση του έργου των φραγμάτων, αποφάσισαν οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη που έγινε σήμερα στην έδρα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη, Σπ. Σπύρου.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν: Οι βουλευτές Κέρκυρας, Νίκος Δένδιας και Μπάμπης Χαραλάμπους, ενώ η Α. Γκρερέκου, μέσω επιστολής της ενημέρωσε τον περιφερειάρχη για τις επικείμενες ενέργειές της για το θέμα.
Επίσης, συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας, Χρήστος Σκούρτης, ο Δήμαρχος Κέρκυρας, Γιάννης Τρεπεκλής, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υδρευσης, Αλέκος Αυλωνίτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παξών, Γιώργος Δήμας, ο πρόεδρος του Τμήματος Κέρκυρας του Τεχνικού Επιμελητηρίου, Νίκος Σπίγγος, ο πρόεδρος του Εμπορο- Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου, Γιώργος Χονδρογιάννης, καθώς και ο γενικός διευθυντής αναπτυξιακού προγράμματος, περιβάλλοντος και υποδομών, Νικήτας Καραλής και Αναστασία Κακαράντζα από τη Διαχειριστική Αρχή.
Το μέτωπο διεκδίκησης στηρίζουν οι βουλευτές, ο δήμαρχος, οι τοπικοί φορείς και οι επικεφαλής των παρατάξεων στο Περιφερειακό Συμβούλιο, καθώς στις 29 Ιανουαρίου το Περιφερειακό Συμβούλιο είχε αποφασίσει να προωθήσει το αίτημα ακόμη και στον ίδιο τον πρωθυπουργό.
ert.gr