Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ !


ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ: Σύλληψη 60χρονου για Φρουτάκια...
elas-logo
Συνελήφθη, το βράδυ της 3ης Ιανουαρίου στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, 61χρονος ντόπιος για παράβαση του νόμου περί τυχερών παιγνίων.
Συγκεκριμένα, σε αστυνομικό έλεγχο ο 61χρονος συνελήφθη να λειτουργεί κατάστημα καφέ-μπαρ ιδιοκτησίας του, έχοντας εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία, έξι ειδικά διαμορφωμένους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οι οποίοι ήταν σε θέση αναμονής για την διενέργεια του απαγορευμένου παιγνιδιού «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ» από ισάριθμους παίκτες –πελάτες του καταστήματος., καθώς και μία κεντρική μονάδα επεξεργασίας –διαχείρισης και ελέγχου «server» μέσω του οποίου τίθονταν σε λειτουργία το λογισμικό πρόγραμμα των ανωτέρω υπολογιστών.
2xΕπίσης εντός του χώρου του καταστήματος ήταν εγκατεστημένο και σε αναμονή ένα ηλεκτρονικό μηχάνημα για τη διενέργεια του απαγορευμένου παιγνιδιού «ΤΡΙΛΙΖΑ».
Επιπλέον υπήρχαν εγκατεστημένες και δύο κάμερες οι οποίες κατέγραφαν τους χώρους και ήταν συνδεδεμένες με μηχάνημα καταγραφής.
Εντός συρταριού του καταστήματος βρέθηκε  το ποσό των395 Ευρώ.
Τα ηλεκτρονικά μηχανήματα, οι κάμερες, το μηχάνημα καταγραφής με το τηλεχειριστήριο και τα χρήματα κατασχέθηκαν.
Διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας.
TITΛΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ : CORFU NEWSIT         KEIMENA:  CORFU TIME
 ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΓΕΩΡΓΙΟ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΖΟΟ.GR
Ξεκίνησα το group OΧΙ «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ» ΚΑΙ «ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΔΕΣ» ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ως μια αντίδραση στα δημοσιεύματα για την επαναφορά των τυχερών ηλεκτρονικών παιχνιδιών από την κυβέρνηση της ΝΔ. Σε αυτή τη προσπάθεια θεωρούσα βέβαιους σύμμαχους τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα ανθρώπους με ιστορία και μεγάλη προσφορά στην αντιμετώπιση εξαρτήσεων όπως ο Μ. Σκουλάκης. Τελικά η επαναφορά των φρουτακίων δεν έγινε επί ΝΔ. Πάει να γίνει τώρα επί ΠΑΣΟΚ! Τώρα συνεδριάζει ο Πρωθυπουργός με τους Υπουργούς της κυβέρνησης και συζητάνε για την πλήρη απελευθέρωση του τζόγου στη χώρα μας.
Απευθύνω μια έκκληση τις τελευταίες στιγμές πριν ανακοινωθούν οι αποφάσεις: 
Μην το κάνετε αυτό κύριε Πρωθυπουργέ. Μην κάνετε τον τζόγο σημαία της Ελλάδας. Μόνο κακό θα προκληθεί. Τα λεφτά που θα πάρετε από τα τυχερά παιχνίδια είναι τα ίδια χρήματα που θα πήγαιναν σε ένα κατάστημα. Είναι κρίμα να καταδικάσετε μια χώρα στη πιο επικίνδυνη εξάρτηση χωρίς να υπάρχει καν ουσιαστικό όφελος. Σταματήστε, ακόμα και αυτή την ύστατη ώρα.
ΖΟΟ.GR
Corfu Newsit
                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου