Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΘΥΜΙΣΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ !

Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010


Πάνω από Πεντακόσιοι  επισκέπτες τα Χριστούγεννα......

   Την ώρα που όλα τα Μουσεία  της χώρας παρέμειναν  κλειστά χθες και σήμερα 25 και 26 Δεκεμβρίου εφτακόσιοι και πλέον επισκέπτες ανηφόρησαν στο   ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ  την ημέρα των Χριστουγέννων .
Η Διεύθυνση και το Προσωπικό του ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ ήταν σε ετοιμότητα και εξυπηρετήθηκαν άψογα οι πιο πάνω επισκέπτες  γνωστής κρουαζιέρας   φεύγοντας έτσι με τις ωραιότερες  εντυπώσεις από το νησί μας. 
Το επιβλητικό  και μοναδικού κάλλους  γνωστό σε όλον τον κόσμο ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ για άλλη μια φορά απέδειξε πως είναι ο μοναδικός πόλος έλξης του νησιού μας και ο  πιο ζωντανός   τουριστικός φάρος του.
Αξίζουν όντως πολλά συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό τους τόσο η Διεύθυνση   όσο και το προσωπικό του ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ
                                                                                                      Nikola Souris

Λήγει αύριο 28/12/2010 η προθεσμία για την περαίωση


Συνωστισμός αναμένεται και αυτήν την εβδομάδα στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες  από φορολογούμενους που σπεύδουν να τακτοποιήσουν τις τελευταίες φορολογικές εκκρεμότητες της χρονιάς, καθώς λήγουν πολλές προθεσμίες.
Λήγει αύριο η προθεσμία πληρωμής της περαίωσης, για όσους επιθυμούν να κλείσουν τα φορολογικά τους βιβλία για την τελευταία δεκαετία. Σύμφωνα με τον Έφορο της Α ΔΟΥ Σπ. Κονισπολιάτη, έως τώρα εκατοντάδες συμπολίτες μας έχουν αξιοποιήσει το μέτρο, το οποίο μεταξύ άλλων προβλέπει ακόμη και καταστροφή των βιβλίων έως το 2005 για όσους μπουν στη ρύθμιση. Μικρή ωστόσο είναι η προσέλευση πληρωμής των τελών κυκλοφορίας η προθεσμία καταβολής των οποίων λήγει την Παρασκευή. Η προσέλευση στις εφορίες αναμένεται να κορυφωθεί το τέλος τις εβδομάδας, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η αποφυγή των καθυστερήσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την 1η Νοεμβρίου του 2010, τα τέλη κυκλοφορίας των νέων αυτοκινήτων προσδιορίζονται με βάση τους εκπεμπόμενους ρύπους.

Συνεδριάζει αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο Κερκυραίων


Συνεδριάζει αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο Κερκυραίων, με 26 θέματα στην ημερήσια διάταξη, τα σημαντικότερα των οποίων είναι: 
Ένσταση Υπεραστικού ΚΤΕΛ, μετά την 2η ανάρτηση της Πολεοδομικής Μελέτης της Π.Ε. Αγ. Σπυρίδωνα.
Έγκριση υποβολής προτάσεων για ένταξη έργων στο ΕΣΠΑ.

Πρόσληψη εποχιακού προσωπικού, στην  Υπηρεσία Καθαριότητας, για το έτος 2011.
Σύναψη προγραμματικής σύμβασης συνεργασίας μεταξύ Δήμου Κερκυραίων και Ιονίου Πανεπιστημίου για τη δημιουργία ολοκληρωμένου Μητρώου κτιριακής περιουσίας του Δήμου Κερκυραίων – Προτάσεις αξιοποίησής της.
Συζήτηση και έγκριση προτάσεων της Επιτροπής που συστήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με τη χρήση δημοτικών χώρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου